MACARONS AFRODITA (GUST DE FRUCTE DE PADURE) Ingrediente: coaja macarons cu pudra de MIGDALE 640g [zahar pudra (zahar, amidon din GRAU), pudra de MIGDALE 210g, zahar, albus de OU (albus de OU, conservant: benzoat de sodiu), apa, pudra de sfecla rosie], crema cu pasta fructe de padure 360g {crema ganaj alb: FRISCA (SMANTANA din LAPTE de vaca, stabilizator: caragenan, aditiv: lactat d[...]
MACARONS AFRODITA (GUST DE FRUCTE DE PADURE) Ingrediente: coaja macarons cu pudra de MIGDALE 640g [zahar pudra (zahar, amidon din GRAU), pudra de MIGDALE 210g, zahar, albus de OU (albus de OU, conservant: benzoat de sodiu), apa, pudra de sfecla rosie], crema cu pasta fructe de padure 360g {crema ganaj alb: FRISCA (SMANTANA din&n[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
MACARONS AFRODITA (GUST DE FRUCTE DE PADURE) Ingrediente: coaja macarons cu pudra de MIGDALE 640g [zahar pudra (zahar, amidon din GRAU), pudra de MIGDALE 210g, zahar, albus de OU (albus de OU, conservant: benzoat de sodiu), apa, pudra de sfecla rosie], crema cu pasta fructe de padure 360g {crema ganaj alb: FRISCA (SMANTANA din&n[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]