IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

TERMENI SI CONDITII

Conditii de comercializare ale produselor S.C. Pepas 2000 S.R.L.

Bine ati venit pe site-ul www.cofetariaalice.ro!
Acest site este proprietate a S.C. PEPAS 2000 S.R.L. cu datele de identificare: RO 6409498 si J40/20320/1994.

S.C. PEPAS 2000 S.R.L. este operator de date cu caracter personal, inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. cu nr. 30860, in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, reprezentantilor / imputernicitilor societatilor comerciale se face in conformitate cu cerintele dictate de Ordinul nr. 52/2002
In magazinul din Sos. Mihai Bravu, 123-135, bloc D11, parter, spatiul de vanzare este supravegheat cu camere video pentru a asigura siguranta clientilor si a angajatilor.

Conditii generale

Conditiile specificate stabilesc si reglementeaza drepturile si obligatiile vanzatorului/furnizorului (SC PEPAS 2000 SRL) si cumparatorului (client, consumator). Toate relatiile contractuale sunt incheiate in conformitate cu legea. Relatiile nereglementate prin conditii de comercializare se ghideaza dupa legea referitoare la protectia consumatorului (daca clientul este in aceleasi timp si consumator).

Prin accesarea acestui site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos:
1. Pentru comenzile preluate la sediul SC PEPAS 2000 SRL clientul este obligat să verifice corectitudinea datelor înscrise în bonul de comandă și să-l semneze.
Eventualele completări se vor face pe loc, reclamațiile ulterioare nu vor fi luate în considerare.
2. Comenzile se vor preda clienților la data și ora stabilite pe bonul de comandă. În cazul solicitării modificării orei/datei sau anulării unei comenzi, clientul este obligat să anunţe acest lucru telefonic sau prin e-mail.
3. Solicitările de modificare a comenzii se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 2 zile înainte de data eliberării comenzii. Excepţie fac torturile de nuntă sau de botez, pentru care solicitările de modificare se vor onora doar dacă sunt anunţate cu cel puţin 5 zile înainte.
4. Comenzile telefonice și online sunt valide doar după confirmarea acestora printr-un număr de comandă.
5. Comenzile personalizate se transmit cu cel puţin 7 zile înainte de data eliberării acestora. Pentru torturile de nuntă sau botez comenzile se transmit cu cel puţin 3 săptămâni înainte.
6. Preluarea comenzilor se sistează în momentul atingerii capacităţii maxime de producţie.
Acestă informaţie este afişată în timp real pe site-ul www.cofetariaalice.ro.
7. Comenzile personalizate necesită plata în avans, integrală sau parţială
8. Renunţarea la comandă și returnarea avansului se acceptă cu cel puţin 3 zile înainte de data eliberării comenzii. In caz contrar se va reține valoarea avansului.
9. Avansurile încasate cu numerar sau card se returnează doar în baza bonului fiscal. Avansurile achitate cu tichete de masă și/sau tichete cadou nu se returnează. Contravaloarea fotografiilor comestibile și a figurinelor din  pastă de zahăr personalizate nu poate fi returnată.
10. Modalităţile de plată sunt: numerar, card , tichete de masă, tichete cadou sau virament.
11. Este obligatoriu ca facturile emise pentru avans să fie urmate de o factura de stornare avans.
12. În cazul achitării cu tichete de masă/cadou nu se emit facturi persoanelor juridice.
13. Facturile pentru luna anterioară se pot emite doar până pe data de 10 a lunii în curs.
14. Figurinele din pastă de zahăr pot conţine accesorii și ornamente alimentare necomestibile.
15. SC PEPAS 2000 SRL nu răspunde pentru eventualele inconveniente cauzate de decorul adus de către client în vederea ornării produselor comandate (flori naturale, ornamente de plastic/comestibile, etc.).
16. Ne rezervăm dreptul de a contacta telefonic clientul în vederea verificării corectitudinii comenzii și a datelor transmise.
17. Produsele sunt fabricate într-un sistem de management al calității și de siguranță a alimentului SR EN ISO 22000: 2005. La cerere se eliberează certificat de conformitate pentru produsele fabricate.
18. Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă, prin înţelegere între cele două părţi, a oricărui conflict apărut între client și SC PEPAS 2000 SRL.
19. La preluarea comenzilor vom solicita următoarele informaţii: numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informaţii pot fi folosite ulterior pentru a transmite oferte, chestionare sau informaţii despre produsele și serviciile firmei.
20. SC PEPAS 2000 SRL este operator de date cu caracter personal nr. 30860 inregistrat la A.N.S.P.D.C.P., in conformitate cu Legea nr. 677/2001.
21. Produsele noastre sunt fabricate într-un laborator în care se  lucreaza cu gluten, oua, pește, arahide, soia, lapte, fructe cu coaja, țelină, muștar, semințe de susan și alte produse derivate.
22. Gramajul produselor comandate (vandute la kilogram) poate varia cu +/- 300 gr.