IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

CUM CUMPERI:

Cumpararea fara cont

Momentan cumparaturile de pe site-ul nostru se fac fara a va crea un cont. Dupa ce ati terminat de pus produsele in cos, va trebui sa va introduceti datele dvs.

Cosul de cumparaturi

Pentru a cumpara produse prin intermediul cosului de cumparaturi va trebui sa faceti selectiile corespunzatoare pentru fiecare produs in parte, apoi sa folositi butonul "Adauga in cos" . Pentru finalizarea comenzilor trebuie sa accesati cosul dvs., sa completati datele dvs.e si sa trimiteti comanda.
Momentan comenzile online nu pot fi livrate la domiciliu, este valabila doar selectia pentru plata si ridicarea de la sediul nostru.

De pe mobil

Produsele disponibile pe acest site pot fi cumpărate si de pe mobil.

Plata produselor

Pentru achitarea produselor sunt disponibile 3 modalități:
– plata cash, la sediul nostru
– plata cu cardul, la sediul nostru
– plata cu tichete de masa, la sediul nostru

Livrarea

Livrarea produselor se poate solicita separat fata de comanda online, doar daca intrati in legatura telefonica cu unul dintre consilierii nostri de vanzari.

Acest site este destinat informarii asupra gamei de produse oferite si solicitarii comenzilor online.
Momentan nu se pot face plati ale avansului sau plati integrale prin site, deoarece produsele noastre pot varia la gramaj, +/- 300 grame.
Pentru comenzi si alte informatii ne puteti contacta si la nr. de telefon 0744.486.465 sau prin e-mail la office@cofetariaalice.ro.