IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

VIZIUNE   -   Toti meritam un desert bun si un zambet larg!

MISIUNE   -   Imbinam ideile tale cu pasiunea noastra pentru a te bucura cu desertul pe care il meriti!

VALORI     -   PASIUNEA –Ne place ceea ce facem si suntem atenti la dorintele voastre
                         INTEGRITATEA – alegem sa facem ceea ce este corect, nu ceea ce este usor
                         CALITATEA – Respectam oamenii cu care lucram si pentru care lucram
                         ARMONIA – ne bucuram impreuna de reusite si tot impreuna depasim momentele dificile
                         CREATIVITATEA – suntem inspirati de ideile voastre si le imbinam cu talentul nostru
 

DESPRE NOI

Am debutat in anul 1994, cu fabricarea produselor de patiserie.
In spatiul mic, de altadata, situat pe Sos. Mihai Bravu, clientii erau   intampinati de mirosul imbietor al strudelelor si merdenelelor aburinde, al buseurilor aurii sau de parfumul cozonacilor gata scosi din cuptor.
Datorita parerilor pozitive primite din partea clientilor multumiti de calitatea produselor de patiserie, am decis ca în anul 1997 sa ne extindem activitatea prin fabricarea si comercializarea produselor de cofetarie.

Am oferit clientilor prajiturile traditionale, precum amandina, savarina si eclerul, toate lucrate cu pricepere si maiestrie, folosind materii prime naturale de cea mai buna calitate.
Diversificarea activitatii a continuat si in anii urmatori, iar începând din anul 2003, am dezvoltat o linie pentru fabricarea inghetatei. Bazandu-ne pe folosirea unor retete traditionale, puse in aplicare de un tehnolog, am reusit crearea unei inghetate delicioase cu diferite arome naturale de fructe sau ciocolata.
In prezent, Cofetaria Alice dispune de 3 laboratoare proprii, de cofetarie, patiserie si inghetata, precum si de un punct de desfacere, situate în sos. Mihai Bravu, nr. 123-135, sector 2, in zona Piata Iancului, Bucuresti.

Oferim clientilor sortimente diversificate de torturi, miniprajituri, minipatiserie, fursecuri, bomboane, cozonaci si turte, precum si asistenta pentru comenzile personalizate.
Intrucat deviza Cofetariei Alice este “Creat cu pasiune” ne propunem sa imbunatatim in permanenta calitatea si sa diversificam cat mai mult gama de produse pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.