IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.
Pentru a participa la tombola organizata pe www.facebook.com/CofetariaAlice, va rugam sa dati like tortului din imagine si sa comentati cu cine doriti sa il partiti/ #mandrucasuntroman

Regulamentul acestui concurs este simplu si in concordanta cu reglementarile generale ale Facebook-ului:

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI - Organizatorul Concursului ”Concurs cu Numele Tau”  este Cofetaria Alice, cu sediul in Bucuresti, Sos. Mihai Bravu, nr. 123-135, bloc D 11, parter, Sector 2.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament,  care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Concursul va fi operat prin intermediul S.C. Pepas 2000 S.R.L cu sediul social in Bucuresti, Sos. Mihai Bravu, nr. 123-135, bloc D 11, parter, Sector 2, cod unic de inregistrare RO 6409498, inregistrata la registrul comertului cu nr. J40/20320/1994.

Pe perioada Concursului, Cofetaria Alice va desfasura urmatoarele servicii: 1. va contacta castigatorul pentru validarea si colectarea datelor in vederea livrarii premiului; 2. va preda premiul castigatorului.

 
SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI - Concursul se va desfasura in perioada 23 noiembrie - 29 noiembrie 2018 / 26 noiembrie - 30 noiembrie  pe pagina de Facebook a companiei.


SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE - Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice care au implinit varsta de 18 ani, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului Regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului Regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook.


SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE - Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Regulamentulul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate in mod liber de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI - Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina de Facebook oficiala a Cofetariei Alice - "Cofetaria Alice".

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 23 noiembrie - 29 noiembrie 2018 / 26 noiembrie - 30 noiembrie, astfel: 1. Intra pe pagina de Facebook a Cofetariei Alice, da like postarii si scrie in comentariu compozitia favorita / #mandrucasuntroman. Numele de profil trebuie sa se potriveasca cu tema concursului.
 
SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI - Se vor acorda ca premii 1 tort.

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI - Castigatorul va fi desemnat aleatoriu de catre o Comisie de Concurs a Cofetariei Alice, formata din trei angajati ai acesteia , prin intermediul site-ului commentpicker.com.

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI - Castigatorului concursului de pe Facebook i se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea concursului, prin anunt postat pe Wall-ul paginii oficiale de Facebook a Cofetariei Alice. Castigatorul va fi invitat la Cofetaria Alice pentru a-si ridica premiul.

In cazul in care castigatorul nu trimite in 24 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate / incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales de Comisia prestabilita prin acelasi mecanism.

SECTIUNEA 9. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE - Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

SECTIUNEA 10. LITIGII - In cazul unor litigii aparute intre Cofetaria Alice si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu se vor adresa instantelor romane competente.