CUPCAKES CU BANUTI DE CIOCOLATA SI CREMA CU CIOCOLATA
Ingrediente: blat cu banuti de ciocolata 450g{premix cu aroma de
UNT pentru prepararea blaturilor de prajituri [zahar, faina alba de
GRAU, sirop de glucoza,pudra de tip
IAURT, ulei de palmier,
ZER pudra, gluten din
GRAU, ulei de rapita, amidon modificat: fosfat de diamidon acetilat, agenti de afanare: difosfați carbonat de sodiu, emulgatori: esteri ai acizilor graşi cu poliglicerol ,mono- și digliceride ale acizilor grași, agenti de ingrosare: guma guar, guma xantan, sare, aroma, proteina din
LAPTE, antioxidati: vitamina C],
OUA pasteurizate (
OUA pasteurizate, conservant: benzoatul de sodiu), ulei de floarea soarelui, apa, banuti de ciocolata 45g[(cacao 46%): zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de floarea soarelui, aromă naturală de vanilie]}, crema cu ciocolata 140g[
SMANTANA pentru
FRISCA (SMANTANA din
LAPTE de vaca pasteurizat), tableta de cacao [grasimi vegetale (seminte de palmier, nuca de cocos), zahar, cacao cu 10-12% unt de cacao,
LACTOZA, emulsificator: lecitina de
SOIA, arome], ciocolata neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de
SOIA, extract de vanilie)], décor cu pasta de zahar 220g {[(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej – beta-caroten, sulfit amoniu-caramel, Fuchsia – carmoizina(*), Galben - tartrazina(*), Maro - caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov - carmin-albastru briliant, Negru - galben apus de soare FCF(*) - albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu - rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz – carminul de cosenila, Verde - tartrazina(*) - albastru brilliant - albatru patent V], amidon din porumb}.
CUPCAKES CU CACAO SI NUCA SI CREMA CU CIOCOLATA
Ingrediente: blat cu cacao si
NUCA 450g {premix cu aroma de ciocolata pentru prepararea blaturilor de prajituri [zahar, faina alba de
GRAU, sirop de glucoza, pudra de cacao cu continut redus de grasime,
ZER pudra, ciocolata 2% (masa de cacao, zahar, pudra de cacao cu continut redus de grasime, emulsifiant: lecitina de
SOIA), agenti de afanare: difosfați (max. 1330 mg exprimat ca P
2O
2/kg de concentrate), carbonat de sodiu, glucono-delta-lactona, grasime de palmier nehidrogenata, gluten de
GRAU, emulgatori: esteri ai acizilor graşi cu poliglicerol (max. 1510 mg/kg concentrate), mono- și digliceride ale acizilor grași, agenti de ingrosare: guma guar, guma xantan, Carboximetilceluloza, sare, aroma, antiaglomerant: dioxidul de siliciu], ulei de floarea soarelui,
OUA pasteurizate (
OUA pasteurizate, conservant: benzoatul de sodiu),
NUCA 45g, apa}, crema cu ciocolata 140g [
SMANTANA pentru
FRISCA (SMANTANA din
LAPTE de vaca pasteurizat), tableta de cacao [grasimi vegetale (seminte de palmier, nuca de cocos), zahar, cacao cu 10-12% unt de cacao,
LACTOZA, emulsificator: lecitina de
SOIA, arome], ciocolata neagra (masa de cacao, zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de
SOIA, extract de vanilie)], décor cu pasta de zahar 220g {[(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej – beta-caroten, sulfit amoniu-caramel, Fuchsia – carmoizina(*), Galben - tartrazina(*), Maro - caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov - carmin-albastru briliant, Negru - galben apus de soare FCF(*) - albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu - rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz – carminul de cosenila, Verde - tartrazina(*) - albastru brilliant - albatru patent V], amidon din porumb}.