ATENTIE!
-Anumiti coloranti (marcati cu*) continuti de pasta de zahar utilizata pentru decor pot afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora;
-Colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta.
OBSERVATII:
-Figurinele si decorul sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post);
-Figurinele pot contine elemente necomestibile;
-Torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare.
Informatii detaliate privind ingredientele si valoriile nutritionale ale compozitiilor de torturi, care se utilizeaza pentru acest model, se regasec cu usurinta accesand site-ul nostru prin introducerea denumirii torului ales din lista de mai jos.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic/mail.
Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din:
Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej – beta-caroten, sulfit amoniu-caramel, Fuchsia – carmoizina(*), Galben - tartrazina(*), Maro - caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov - carmin-albastru briliant, Negru - galben apus de soare FCF(*) - albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu - rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz – carminul de cosenila, Verde - tartrazina(*) - albastru brilliant - albatru patent V], gel neutru transparent (sirop de glucoza, apa, zahar, agent ingrosare: pectina, caragenan, regulator aciditate: acid citric, citrat trisodic, conservant: sorbat de potasiu, indulcitor: aspartam, acesulfam potasiu).
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 1560 kj/372 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
8,1 g 8,0 g |
Glucide din care zaharuri |
73,6 g 28,3 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,17 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
blat de cacao 140g, sirop 170g, crema cu ciocolata 270g, crema diplomat 130g, decorat cu: FRISCA 40g, crema cu ciocolata 200g si kranz cu ARAHIDE 50g
blat de cacao 60g, sirop 70g, crema cu ciocolata si visine in alcool 335g, foaie de rulada 140g, crema diplomat cu piersica din compot 150g, decorat cu: crema cu ciocolata 110g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 70g , fructe proaspete 60g (capsune 55g si afine) si ciocolata neagra
blat de cacao insiropat cu sirop de zahar ars, crema cu ciocolata, foaie de rulada, decorat cu pasta de zahar
foaie de rulada 70g, amestec de: crema cu ciocolata, UNT 82% si coaja de portocala confiata 730g, decorat cu: crema cu ciocolata 90g, glazura de cacao 60g, ciocolata alba 25g si pasta de zahar 25g
foaie de rulada 80g, crema cu ciocolata, UNT 82% si aroma de rom 820g, decorat cu: glazura cu cacao 70g , ciocolata neagra 20g, ARAHIDE coapte
foaie de rulada cu cacao 210g, crema de ciocolata cu LAPTE 640g, decorat cu: crema de ciocolata cu LAPTE 120g si ciocolata cu LAPTE 30g
blat de cacao 180g, sirop 230g, crema cu ciocolata si visine in alcool 230g, crema tiramisu cu nes* si NUCA maruntita 150g, decorat cu: crema cu ciocolata 140g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 60g, ciocolata neagra, alba si cu lapte si pasta de zahar
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]