Pentru compozitiile Bezea, Carrot Cake, Emoke, Jamaica, Joffre, Mascota, Mozaic si Silvia, pretul este de 160 lei/kg.
Tortul poate varia cu +/- 15% din gramajul solicitat.
ATENTIE!
-Anumiti coloranti (marcati cu*) continuti de pasta de zahar utilizata pentru decor pot afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora;
-Colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta.
OBSERVATII:
-Figurinele si decorul sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post);
-Figurinele pot contine elemente necomestibile;
-Torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare;
Informatii detaliate privind ingredientele si valoriile nutritionale ale compozitiilor de torturi, care se utilizeaza pentru acest model, se regasec cu usurinta accesand site-ul nostru prin introducerea denumirii torului ales din lista de mai jos.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic/mail.
Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din:
Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej – beta-caroten, sulfit amoniu-caramel, Fuchsia – carmoizina(*), Galben - tartrazina(*), Maro - caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov - carmin-albastru briliant, Negru - galben apus de soare FCF(*) - albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu - rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz – carminul de cosenila, Verde - tartrazina(*) - albastru brilliant - albatru patent V], gel neutru transparent (sirop de glucoza, apa, zahar, agent ingrosare: pectina, caragenan, regulator aciditate: acid citric, citrat trisodic, conservant: sorbat de potasiu, indulcitor: aspartam, acesulfam potasiu).
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 1560 kj/372 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
8,1 g 8,0 g |
Glucide din care zaharuri |
73,6 g 28,3 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,17 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
blat de cacao 140g, sirop 170g, crema cu ciocolata 270g, crema diplomat 130g, decorat cu: FRISCA 40g, crema cu ciocolata 200g si kranz cu ARAHIDE 50g
foi de bezea 160g, crema de UNT 82% cu cacao 640g, decorat cu: crema de UNT 82% cu cacao 190g si bezele
blat concentrat de cacao, amestec de crema de vanilie la rece, crema cu ciocolata, frisca si nes, foaie de rulada, decorat cu pasta de zahar
jumatate tort DIPLOMAT : foaie de rulada 40g, crema diplomat cu ananas din compot 630g, decorat cu: FRISCA 120g, fructe proaspete (de sezon) 150g si glazura cu aroma de caise 60g
jumatate tort RICHARD : foaie de rulada 260g, crema cu ciocolata si aroma de rom 540g, decorat cu: crema cu ciocolata 90g, glazura de cacao 80g, ciocolata neagra , ciocolata alba si ARAHIDE granulate
foaie de rulada 40g, crema diplomat cu ananas din compot 630g, decorat cu: FRISCA 120g, fructe proaspete (de sezon) 150g si glazura cu aroma de caise 60g
foaie cu NUCA 245g, crema cu MASCARPONE 520g, decorat cu: FRISCA 120g, glazura de ciocolata alba 100g, ciocolata alba si ciocolata cu lapte
blat de cacao 60g, sirop 70g, crema cu ciocolata si visine in alcool 335g, foaie de rulada 140g, crema diplomat cu piersica din compot 150g, decorat cu: crema cu ciocolata 110g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 70g , fructe proaspete 60g (capsune 55g si afine) si ciocolata neagra
blat de cacao 200g, sirop de zahar ars 250g, crema cu ciocolata 330g, decorat cu: crema cu ciocolata 90g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 40g, barot de ciocolata 20g, ciocolata alba 60g si ciocolata neagra
blat de cacao 200g, sirop 250g, amestec cu: crema cu ciocolata, pasta crocanta cu ALUNE DE PADURE si ARAHIDE caramelizate 230g, FRISCA si visine in alcool (5,26%) 180g, decorat cu: FRISCA 130g, ciocolata neagra si paiete de cacao
blat de cacao 170g, sirop 210g, crema cu ciocolata 140g, crema de vanilie cu piersica din compot 200g, decorat cu: crema cu ciocolata 180g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 80g, ciocolata cu lapte, capsune si bezele
foaie de rulada 260g, crema cu ciocolata si aroma de rom 540g, decorat cu: crema cu ciocolata 90g, glazura de cacao 80g, ciocolata neagra , ciocolata alba si ARAHIDE granulate
blat de cacao 150g, sirop 190g, crema diplomat cu visine in alcool (12,5%) 240g, crema diplomat cu cacao si visine in alcool (12,5%) 240g, decorat cu: FRISCA 160g, ciocolata cu lapte si alba, visine in alcool
foaie de rulada 80g, crema cu ciocolata, UNT 82% si aroma de rom 820g, decorat cu: glazura cu cacao 70g , ciocolata neagra 20g, ARAHIDE coapte
foaie de rulada cu cacao 210g, crema de ciocolata cu LAPTE 640g, decorat cu: crema de ciocolata cu LAPTE 120g si ciocolata cu LAPTE 30g
blat de cacao 180g, sirop 230g, crema cu ciocolata si visine in alcool 230g, crema tiramisu cu nes* si NUCA maruntita 150g, decorat cu: crema cu ciocolata 140g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 60g, ciocolata neagra, alba si cu lapte si pasta de zahar
foaie cu NUCA 270g, crema de UNT 82% cu cacao 590g, decorat cu: crema de UNT 82% cu cacao 40g, glazura de ciocolata cu LAPTE 80g, pasta de zahar si ciocolata neagra cu ARAHIDE caramelizate
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]