IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Tort Paste Oita

Cod : 16T

Pentru compozitiile Bezea, Carrot Cake, Emoke, Jamaica, Joffre, Mascota, Mozaic si Silvia, pretul este de 160 lei/kg.
Tortul poate varia cu +/- 15% din gramajul solicitat.

ATENTIE!
-Anumiti coloranti (marcati cu*) continuti de pasta de zahar utilizata pentru decor pot afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora;
-Colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta.

OBSERVATII:
-Figurinele si decorul sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post);
-Figurinele pot contine elemente necomestibile;
-Torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare;

Informatii detaliate privind ingredientele si valoriile nutritionale ale compozitiilor de torturi, care se utilizeaza pentru acest model, se regasec cu usurinta accesand site-ul nostru prin introducerea denumirii torului ales din lista de mai jos.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic/mail.

... se încarcă stocurile

Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare; nuantele folosite pentru modele si in paletar sunt orientative si pot varia;
Produsele noastre contin alergeni sau urme de alergeni in urma procesului tehnologic, astfel:
GLUTEN, OUA, SOIA, LACTOZA, ARAHIDE, FRUCTE CU COAJA (ALUNE DE PADURE, NUCA, FISTIC, MIGDALE), TELINA, MUSTAR, SEMINTE DE SUSAN, DIOXID DE SULF SI ALTE PRODUSE DERIVATE ALE ACESTORA.


Descriere produs

Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din:
Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej – beta-caroten, sulfit amoniu-caramel, Fuchsia – carmoizina(*), Galben - tartrazina(*), Maro - caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov - carmin-albastru briliant, Negru - galben apus de soare FCF(*) - albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu - rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz – carminul de cosenila, Verde - tartrazina(*) - albastru brilliant - albatru patent V], gel neutru transparent (sirop de glucoza, apa, zahar, agent ingrosare: pectina, caragenan, regulator aciditate: acid citric, citrat trisodic, conservant: sorbat de potasiu, indulcitor: aspartam, acesulfam potasiu).

 Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs:
 Valoare energetică  1560 kj/372 Kcal
 Grăsimi
 din care acizi grasi saturati
 8,1 g
 8,0 g
 Glucide
 din care zaharuri
 73,6 g
 28,3 g
 Proteine  0 g
 Sare  0,17 g

Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).

Compozitii si gramaje
Gramaj Tort
1.2 Kg, 1.5 kg, 2 Kg, 2.5 Kg, 3 Kg

Compozitie Tort cu Pasta de Zahar
Alina
blat alb 160g, sirop 190g, crema cu ciocolata 160g si FRISCA 120g, amestec de: crema diplomat cu fructe de padure (produs/din produs decongelat) si pasta de fructe de padure* 150g, decorat cu: FRISCA 140g si glazura cu fructe de padure 70g
Alice

blat de cacao 140g, sirop 170g, crema cu ciocolata 270g, crema diplomat 130g, decorat cu: FRISCA 40g, crema cu ciocolata 200g si kranz cu  ARAHIDE 50g

Berlin
blat de cacao 180g, sirop 220g, crema cu ciocolata 150g, crema de vanilie 220g, decorat cu: crema cu ciocolata 140g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 80g, ciocolata alba si neagra
Bezea

foi de bezea 160g, crema de UNT 82% cu cacao 640g, decorat cu: crema de UNT 82% cu cacao 190g si bezele

Cristina

blat concentrat de cacao, amestec de crema de vanilie la rece, crema cu ciocolata, frisca si nes, foaie de rulada, decorat cu pasta de zahar

Cocktail

jumatate tort DIPLOMAT : foaie de rulada 40g, crema diplomat cu ananas din compot 630g, decorat cu:  FRISCA 120g, fructe proaspete  (de sezon) 150g si glazura cu aroma de caise 60g

jumatate tort RICHARD : foaie de rulada 260g, crema cu ciocolata si aroma de rom 540g, decorat cu: crema cu ciocolata 90g, glazura de cacao 80g, ciocolata neagra , ciocolata alba si ARAHIDE granulate

Duo Special
blat de cacao 70g, sirop 90g, crema cu ciocolata 220g, foaie de rulada 40g, crema diplomat cu nes* 140g, crema diplomat cu ananas din compot 190g, decorat cu: FRISCA 110g, glazura cu ciocolata 110g, ciocolata neagra si ciocolata alba
Diplomat

foaie de rulada 40g, crema diplomat cu ananas din compot 630g, decorat cu:  FRISCA 120g, fructe proaspete  (de sezon) 150g si glazura cu aroma de caise 60g

Emoke

foaie cu NUCA 245g, crema cu MASCARPONE 520g, decorat cu: FRISCA 120g, glazura de ciocolata alba 100g, ciocolata alba si ciocolata cu lapte

Fantezie

blat de cacao 60g, sirop 70g, crema cu ciocolata si visine in alcool 335g, foaie de rulada 140g, crema diplomat cu piersica din compot 150g, decorat cu: crema cu ciocolata 110g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 70g , fructe proaspete  60g (capsune 55g si afine) si  ciocolata neagra

Madrid

blat de cacao 200g, sirop de zahar ars 250g, crema cu ciocolata 330g, decorat cu: crema cu ciocolata 90g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 40g, barot de ciocolata 20g, ciocolata alba 60g si ciocolata neagra

Monte Bianco

blat de cacao 200g, sirop 250g, amestec cu: crema cu ciocolata, pasta crocanta cu ALUNE  DE PADURE si ARAHIDE caramelizate 230g, FRISCA si visine in alcool (5,26%) 180g, decorat cu: FRISCA 130g, ciocolata neagra si paiete de cacao

Octavia

blat de cacao 170g, sirop 210g, crema cu ciocolata 140g, crema de vanilie cu piersica din compot 200g, decorat cu: crema cu ciocolata 180g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 80g, ciocolata cu lapte, capsune si bezele

Richard

foaie de rulada 260g, crema cu ciocolata si aroma de rom 540g, decorat cu: crema cu ciocolata 90g, glazura de cacao 80g, ciocolata neagra , ciocolata alba si ARAHIDE granulate

Viena

blat de cacao 150g, sirop 190g, crema diplomat cu visine in alcool (12,5%) 240g, crema diplomat cu cacao si visine in alcool (12,5%) 240g, decorat cu: FRISCA 160g, ciocolata cu lapte si alba, visine in alcool

Joffre

foaie de rulada 80g, crema cu ciocolata, UNT 82% si aroma de rom 820g, decorat cu: glazura cu cacao 70g , ciocolata neagra 20g, ARAHIDE coapte

Jamaica

foaie de rulada cu cacao 210g, crema de ciocolata cu LAPTE 640g, decorat cu: crema de ciocolata cu LAPTE 120g si ciocolata cu LAPTE 30g

Jeni

blat de cacao 180g, sirop 230g, crema cu ciocolata si visine in alcool 230g, crema tiramisu cu nes* si NUCA maruntita 150g, decorat cu: crema cu ciocolata 140g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 60g, ciocolata neagra, alba si cu lapte si pasta de zahar

Silvia

foaie cu NUCA 270g, crema de UNT 82% cu cacao 590g, decorat cu: crema de UNT 82% cu cacao 40g, glazura de ciocolata cu LAPTE 80g, pasta de zahar si ciocolata neagra cu ARAHIDE caramelizate

Simona
blat alb 210g, sirop 180g, crema de vanilie cu piersica si ananas din compot 430g, decorat cu: FRISCA 130g si fructe proaspete 50g (in functie de sezon)

 

Opinii clienți
Fără comentarii pentru acest produs

Te-ar mai putea interesa