FOTOGRAFIE COMESTIBILA: 60 LEI
Pentru compozitiile Bezea, Carrot Cake, Emoke, Jamaica, Joffre, Mascota, Mozaic si Silvia, pretul este de 170 lei/kg.
Tortul poate varia cu +/- 15% din gramajul solicitat.
ATENTIE!
-Anumiti coloranti (marcati cu*) continuti de pasta de zahar utilizata pentru decor pot afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora;
-Colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta.
OBSERVATII:
-Figurinele si decorul sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post);
-Torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare;
-La gramaj mai mare de 2.5 kg tortul se realizeaza dreptunghiular;
Informatii detaliate privind ingredientele si valoriile nutritionale ale compozitiilor de torturi, care se utilizeaza pentru acest model, se regasec cu usurinta accesand site-ul nostru prin introducerea denumirii torului ales din lista de mai jos.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic/mail.
Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din:
Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej – beta-caroten, sulfit amoniu-caramel, Fuchsia – carmoizina(*), Galben - tartrazina(*), Maro - caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov - carmin-albastru briliant, Negru - galben apus de soare FCF(*) - albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu - rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz – carminul de cosenila, Verde - tartrazina(*) - albastru brilliant - albatru patent V], gel neutru transparent (sirop de glucoza, apa, zahar, agent ingrosare: pectina, caragenan, regulator aciditate: acid citric, citrat trisodic, conservant: sorbat de potasiu, indulcitor: aspartam, acesulfam potasiu).
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 1560 kj/372 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
8,1 g 8,0 g |
Glucide din care zaharuri |
73,6 g 28,3 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,17 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
blat alb 160g, sirop 190g, crema cu ciocolata 160g si FRISCA 120g, amestec de: crema diplomat cu fructe de padure (produs/din produs decongelat) si pasta de fructe de padure* 150g, decorat cu pasta de zahar*.
blat alb 140g , sirop 80g, crema fina de bezea cu FRISCA 250g si fructe de padure 280g
(produs/din produs decongelat), foaie de rulada 50g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 140g, sirop 170g, crema cu ciocolata 270g, crema diplomat 130g, decorat cu pasta de zahar*.
foi de bezea 160g, crema de UNT 82% cu cacao 640g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 180g, sirop 220g, crema cu ciocolata 150g, crema de vanilie 220g, decorat cu pasta de zahar*.
blat cu morcovi 370g (morcovi 100g), crema de BRANZA cu UNT 82% 450g (usor sarata), decorat cu pasta de zahar*.
blat concentrat de cacao, amestec de crema de vanilie la rece, crema cu ciocolata, frisca si nes, foaie de rulada, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 70g, sirop 90g, crema cu ciocolata 220g, foaie de rulada 40g, crema diplomat cu nes* 140g, crema diplomat cu ananas din compot 190g, decorat cu pasta de zahar*.
foaie de rulada 40g, crema diplomat cu ananas din compot 630g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 60g, sirop 70g, crema cu ciocolata si visine in alcool 335g, foaie de rulada 140g, crema diplomat cu piersica din compot 150g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 200g, sirop 250g, amestec cu: crema cu ciocolata, pasta crocanta cu ALUNE DE PADURE si ARAHIDE caramelizate 230g, FRISCA si visine in alcool (5,26%) 180g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 150g, sirop 190g, crema diplomat cu visine in alcool (12,5%) 240g, crema diplomat cu cacao si visine in alcool (12,5%) 240g, decorat cu pasta de zahar*.
foaie de rulada 260g, crema cu ciocolata si aroma de rom 540g, decorat cu pasta de zahar*.
blat alb 210g, sirop 180g, crema de vanilie cu piersica si ananas din compot 430g, decorat cu pasta de zahar*.
Review-uri
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]