IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Tort Simona

Cod : 400

COMPOZITIE: blat alb cu unt insiropat, crema vanilie la rece cu piersica si ananas din compot, decorat cu frisca, decoruri din fructe proaspete

OBSERVATII: acest produs se face doar la comanda
! alergenii sunt mentionati cu litera ingrosata in rubrica Descriere Produs

... se încarcă stocurile

Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit

* imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare; nuantele folosite pentru modele si in paletar sunt orientative si pot varia; torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta
** figurinele sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post); figurinele pot contine elemente necomestibile (scobitori)
Descriere produs
INGREDIENTE:
BLAT ALB CU UNT: OUA PASTEURIZATE (ou, conservant : E211), FAINA alba de grau 550, ZAHAR, unt (smantana, culturi lactice, acid lactic), PRAF DE COPT
CREMA DE VANILIE instant CU PIERSICA SI ANANAS DIN COMPOT: APA, FRISCA (smantana pentru frisca, stabilizator: caragenan), PRAF instant DE VANILIE [zahar, amidon modificat, dextroza, zer pudra (din lapte), lapte  praf degresat, ulei vegetal (palmier), grasimi vegetale (palmier), agent gelatizant alginat de sodiu, agent de sechestrare: difosfati , agent de intarire: sulfat de calciu, sirop de glucoza, sare iodata, aroma, coloranti: carotene, riboflavin, stabilizator: lactat de calciu, proteine din lapte], PIERSICA DIN COMPOT (piersica, apa, zahar, sirop de glucoza-fruztoza, regulator de aciditate: acid citric), ANANAS DIN COMPOT (ananas, zahar, acidifiant: acid citric)
SIROP: ZAHAR, APA, AROMA DE VANILIE (apa, suport E1520,amidon modificat E 1412, sirop de zahar caramel,agent de ingrosare E413,stabilizator E466), COAJA DE PORTOCALE
SUPRAFATA: FRISCA batuta {FRISCA [smantana dulce pentru frisca, stabilizator: caragenan (E407)], ZAHAR}
DECOR:
FRUCTE PROASPETE
1.         Conditii tehnice de calitate
1.1 Produsul de cofetarie cunoscut sub denumirea “Tort Simona/ Tort Simona feliat” ce face obiectul prezentei specificatii, se fabrica conform instructiunilor tehnologice si retetelor aprobate, cu respectarea normelor sanitare si sanitar-veterinare in vigoare.
1.2 Materiile prime si auxiliare utilizate corespund standardelor sau specificatiilor tehnice de produs si reglementarilor sanitar-veterinare in vigoare.
1.3 Aditivii alimentari  (unde este cazul) sunt utilizati conform  Regulamentului  (UE) nr. 1129/2011 al  COMISIEI din 11 noiembrie 2011 ,de modificare a anexei II la Regulamentul (CE) nr. 1333/2008 al Parlamentului European si al Consiliului prin stabilirea unei liste a Uniunii a aditivilor alimentari.

Declaratie nutritionala, valori medii pentru 100 g produs:
 Valoare energetica 1193.3 kj/ 285 kcal
Grasimi
din care grasimi saturate
17.9g
13.3g
Glucide
din care zahar
27.5g
24.6g
Fibre 0.1g
Proteine 1.4g
Sare 0.1g

Compozitii si gramaje
Gramaj Tort
1 Kg, 1.5 kg, 2 Kg, 2.5 Kg

Opinii clienți

Review-uri

2018-03-11 Adriana
4 out of 5 based on ratings.
Tortul ar fi excelent, daca l-ati insiropa bine. Multumesc!

Te-ar mai putea interesa