IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Tort Cristina

Cod : 382

COMPOZITIE: blat concentrat de cacao, amestec de crema vanilie la rece, crema cu ciocolata, frisca si nes, decorat cu crema cu ciocolata, glazura de cacao, decoruri de ciocolata, cirese confiate
! alergenii sunt mentionati cu litera ingrosata in rubrica Descriere Produs

ATENTIE: ados de cofeina - nu se recomanda copiilor si femeilor insarcinate
OBSERVATII: acest produs se face doar la comanda
 

... se încarcă stocurile

Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit

* imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare; nuantele folosite pentru modele si in paletar sunt orientative si pot varia; torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta
** figurinele sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post); figurinele pot contine elemente necomestibile (scobitori)
Descriere produs
INGREDIENTE:
BLAT CONCENTRAT DE CACAO: OUA pasteurizate (oua, conservant: E211), ZAHAR, CACAO.
SIROP: APA, ZAHAR
CREMA DE VANILIE CU CIOCOLATA, FRISCA, NES:
CREMA DE VANILIE {APA, FRISCA (smantana din lapte de vaca, stabilizator: caragenan), PRAF DE VANILIE [zahar, amidon modificat, dextroza, zer pudra (din lapte), lapte  praf degresat, ulei vegetal (palmier), grasimi vegetale (palmier), agent gelatizant alginat de sodiu, agent de sechestrare: difosfati , agent de intarire: sulfat de calciu, sirop de glucoza, sare iodata, aroma, coloranti: carotene, riboflavin, stabilizator: lactat de calciu, proteine din lapte]},
CREMA GANAJ CU CIOCOLATA {FRISCA (smantana din lapte de vaca pasteurizat),  TABLETA DE CACAO [grasimi vegetale nehidrogenate (seminte de palmier, nuca de cocos), zahar, cacao cu 10-12% unt de cacao, lactoza, emulsificator: lecitina de soia, arome], CIOCOLATA NEAGRA (zahar, pasta de cacao, unt de cacao, pudra de cacao cu continut scazut de grasime, emulgator: lecitina, aroma de vanilie)},
FRISCA (smantana din lapte de vaca ,stabilizator: caragenan),
NES (*)
GLAZURA / SUPRAFATA:
CREMA GANAJ CU CIOCOLATA: FRISCA (smantana din lapte de vaca pasteurizat),  TABLETA DE CACAO [grasimi vegetale nehidrogenate (seminte de palmier,nuca de cocos), zahar, cacao cu 10-12% unt de cacao, lactoza, emulsificator: lecitina de soia, arome], CIOCOLATA NEAGRA (zahar, pasta de cacao, unt de cacao, pudra de cacao cu continut scazut de grasime, emulgator: lecitina, aroma de vanilie),
GLAZURA DE CACAO [pudra de ciocolata (zahar, cacao), sirop de glucoza-fructoza, apa, zahar,amidon modificat, regulator de aciditate: E334, agent de gelifiere: E440, conservant: E202, arome].
DECOR:
CIOCOLATA NEAGRA (masa de cacao,zahar, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de soia, extract natural de vanilie),
CREMA GANAJ CU CIOCOLATA: FRISCA (smantana din lapte de vaca pasteurizat),  TABLETA DE CACAO [grasimi vegetale nehidrogenate (seminte de palmier, nuca de cocos), zahar, cacao cu 10-12% unt de cacao, lactoza, emulsificator: lecitina de soia, arome], CIOCOLATA NEAGRA (zahar, pasta de cacao, unt de cacao, pudra de cacao cu continut scazut de grasime, emulgator: lecitina, aroma de vanilie),
CIRESE CONFIATE [cirese, zahar, sirop de glucoza, acidifiant: acid citric E330, arome, colorant: E127(*)].

Declaraţie nutriţională, valori medii pentru 100 g produs:
 Valoare energetică 1436,6 kJ/ 343 Kcal
Grăsimi
din care grăsimi saturate
18,8 g
11,8g
Glucide
din care zahăr
36,6 g
31,8 g
Fibre 1,9g
Proteine 4,6g
Sare 0.1 g

Compozitii si gramaje
Gramaj Tort
1 Kg, 1.5 kg, 2 Kg, 2.5 Kg

Opinii clienți

Review-uri

2017-08-03 Cristina Raluca
5 out of 5 based on ratings.
O compozitie excelenta ! Locuiesc in strainatate si de fiecare data cand vin in tara comand acest tort. Il recomand tuturor celor care iubesc ciocolata. Felicitarile mele cofetariei Alice pentru calitatea produselor si profesionalismul personalului.

Te-ar mai putea interesa