FIGURINE COMESTIBILE: INGHETATA SI DULCIURI 120 LEI
Decor Macarons: 3 bucati ( 5 lei/buc )
Pentru compozitiile Bezea, Emoke, Jamaica, Joffre, Mascota, Mozaic si Silvia, pretul este de 170 lei/kg.
Tortul poate varia cu +/- 15% din gramajul solicitat.
ATENTIE!
-Anumiti coloranti (marcati cu*) continuti de pasta de zahar utilizata pentru decor pot afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora;
-Colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta.
OBSERVATII:
-Figurinele si decorul sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post);
-Figurinele pot contine elemente necomestibile;
-Torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare.
Informatii detaliate privind ingredientele si valoriile nutritionale ale compozitiilor de torturi, care se utilizeaza pentru acest model, se regasec cu usurinta accesand site-ul nostru prin introducerea denumirii torului ales din lista de mai jos.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic/mail.
Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din:
Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej – beta-caroten, sulfit amoniu-caramel, Fuchsia – carmoizina(*), Galben - tartrazina(*), Maro - caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov - carmin-albastru briliant, Negru - galben apus de soare FCF(*) - albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu - rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz – carminul de cosenila, Verde - tartrazina(*) - albastru brilliant - albatru patent V], gel neutru transparent (sirop de glucoza, apa, zahar, agent ingrosare: pectina, caragenan, regulator aciditate: acid citric, citrat trisodic, conservant: sorbat de potasiu, indulcitor: aspartam, acesulfam potasiu).
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 1560 kj/372 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
8,1 g 8,0 g |
Glucide din care zaharuri |
73,6 g 28,3 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,17 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
blat alb 160g, sirop 190g, crema cu ciocolata 160g si FRISCA 120g, amestec de: crema diplomat cu fructe de padure (produs/din produs decongelat) si pasta de fructe de padure* 150g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 140g, sirop 170g, crema cu ciocolata 270g, crema diplomat 130g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 220g, sirop 280g, crema de UNT 82% cu cacao 370g, decorat cu pasta de zahar*.
foi de bezea 160g, crema de UNT 82% cu cacao 640g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 180g, sirop 220g, crema cu ciocolata 150g, crema de vanilie 220g, decorat cu pasta de zahar*.
blat concentrat de cacao, amestec de crema de vanilie la rece, crema cu ciocolata, frisca si nes, foaie de rulada, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 70g, sirop 90g, crema cu ciocolata 220g, foaie de rulada 40g, crema diplomat cu nes* 140g, crema diplomat cu ananas din compot 190g, decorat cu pasta de zahar*.
foaie de rulada 40g, crema diplomat cu ananas din compot 630g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 60g, sirop 70g, crema cu ciocolata si visine in alcool 335g, foaie de rulada 140g, crema diplomat cu piersica din compot 150g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 200g, sirop 250g, amestec cu: crema cu ciocolata, pasta crocanta cu ALUNE DE PADURE si ARAHIDE caramelizate 230g, FRISCA si visine in alcool (5,26%) 180g, decorat cu pasta de zahar*.
blat de cacao 150g, sirop 190g, crema diplomat cu visine in alcool (12,5%) 240g, crema diplomat cu cacao si visine in alcool (12,5%) 240g, decorat cu pasta de zahar*.
foaie de rulada 260g, crema cu ciocolata si aroma de rom 540g, decorat cu pasta de zahar*.
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]