Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din:
Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej – beta-caroten, sulfit amoniu-caramel, Fuchsia – carmoizina(*), Galben - tartrazina(*), Maro - caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov - carmin-albastru briliant, Negru - galben apus de soare FCF(*) - albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu - rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz – carminul de cosenila, Verde - tartrazina(*) - albastru brilliant - albatru patent V], gel neutru transparent (sirop de glucoza, apa, zahar, agent ingrosare: pectina, caragenan, regulator aciditate: acid citric, citrat trisodic, conservant: sorbat de potasiu, indulcitor: aspartam, acesulfam potasiu).
| Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
| Valoare energetică | 1560 kj/372 Kcal |
| Grăsimi din care acizi grasi saturati |
8,1 g 8,0 g |
| Glucide din care zaharuri |
73,6 g 28,3 g |
| Proteine | 0 g |
| Sare | 0,17 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
blat de cacao 13%, sirop 16%, crema cu ciocolata 20%, crema diplomat 20%, decor 31% (conform modelului).
blat alb 16%, sirop 11%, crema cu ciocolata 13% si FRISCA 5%, amestec de: crema diplomat cu fructe de padure ❄ (produs/din produs decongelat) si pasta de fructe de padure* 31%, decor 24% (conform modelului).
blat de cacao 16%, sirop 21%, crema cu ciocolata 14%, crema de vanilie 21%, decor 28% (conform modelului).
jumatate tort DIPLOMAT : foaie de rulada 4%, crema diplomat cu ananas din compot 63%, decor 33% (conform modelului).
jumatate tort RICHARD : foaie de rulada 26%, crema cu ciocolata si aroma de rom 55%, decor 19% (conform modelului).
foaie de rulada 4%, crema diplomat cu ananas din compot 63%, decor 33% (conform modelului).
blat de cacao 7%, sirop 9%, crema cu ciocolata 18%, foaie de rulada 5%, crema diplomat cu nes* 18%(nes*0.2%) crema diplomat cu ananas din compot 24%(ananas din compot 6%), decor 19% (conform modelului).
foaie de rulada cu cacao 20%, crema de ciocolata cu LAPTE 61%, decor 19% (conform modelului).
blat de cacao 18%, sirop 23%, crema cu ciocolata si visine in alcool 23%, crema tiramisu cu nes* si NUCA maruntita 15%, decor 21% (conform modelului).
blat de cacao 20%, sirop de zahar ars 25%, crema cu ciocolata 34%, decor 21% (conform modelului).
blat de cacao 21%, sirop 25%, amestec cu: crema cu ciocolata, pasta crocanta cu ALUNE DE PADURE si ARAHIDE caramelizate 23%, FRISCA si visine in alcool 18%, decor 13% (conform decorului).
blat de cacao 17%, sirop 21%, crema cu ciocolata 14%, crema de vanilie cu piersica din compot 20%, decor 28% (conform modelului).
foaie de rulada 26%, crema cu ciocolata si aroma de rom 55%, decor 19% (conform modelului).
foaie cu NUCA 27%, crema de UNT 82% cu cacao 59%, decor 14% (conform modelului).
blat de cacao 15%, sirop 19%, crema diplomat cu visine in alcool 23%, crema diplomat cu cacao si visine in alcool 23%, decor 20% (conform modelului).