Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | Per 220 g produs: | |
Valoare energetică | 2187,3 Kj/ 523 Kcal | 4812,1 Kj/ 1151 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
25,1 g 11,1 g |
55,2 g 24,4 g |
Glucide din care zaharuri |
61,8 g 43,1 g |
136,0 g 94,8 g |
Proteine | 8,7 g | 19,1 g |
Sare | 2,7 g | 5,9 g |
INGREDIENTE: aluat fraged cu UNT (82%) 75%[faina alba de GRAU 550, UNT (82%) 18%(SMANTANA din lapte de vaca pasteurizat), pudra de MIGDALE 18%(100% MIGDALE), zahar, sare iodata], decor: pasta de zahar 24%[(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, a[...]
Ingrediente: umplutura ALICE 38% {OUA pasteurizate (OU, conservant: benzoat de sodiu), faina alba de GRAU 550, zahar, apa, cacao alcalinizata, ulei de floarea soarelui, bicarbonat de sodiu, sare iodata, amidon nativ din cartofi, SMANTANA pentru FRISCA (SMANTANA din LAPTE de vaca pasteurizat), tableta de cacao [grasimi vegetal[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Alb - dioxidul de titan, Albastru – albastru briliant/dioxidul de[...]