FIGURINE COMESTIBILE: 150 LEI ( Bunicuta 100lei, Semineu 40 lei, Brad 10 lei )
Pentru compozitiile Bezea, Carrot cake, Emoke, Jamaica, Joffre, Mascota, Mozaic si Silvia, pretul este de 140 lei/kg.
Tortul poate varia cu +/- 15% din gramajul solicitat.
ATENTIE!
-Anumiti coloranti (marcati cu*) continuti de pasta de zahar utilizata pentru decor pot afecta negativ activitatea copiilor si atentia acestora;
-Colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta.
OBSERVATII:
-Figurinele si decorul sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post);
-Figurinele pot contine elemente necomestibile;
-Torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare;
-La gramaj mai mare de 3 kg tortul se realizeaza dreptunghiular;
Informatii detaliate privind ingredientele si valoriile nutritionale ale compozitiilor de torturi, care se utilizeaza pentru acest model, se regasec cu usurinta accesand site-ul nostru prin introducerea denumirii torului ales din lista de mai jos.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta telefonic/mail.
Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din:
Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej – beta-caroten, sulfit amoniu-caramel, Fuchsia – carmoizina(*), Galben - tartrazina(*), Maro - caramel de sulfit de amoniud-carbune vegetal-brun HT, Mov - carmin-albastru briliant, Negru - galben apus de soare FCF(*) - albastru briliant-rosu allura AC(*), Rosu - rosu allura AC (*)-galben apus de soare FCF (*)-eritrozina(*), Roz – carminul de cosenila, Verde - tartrazina(*) - albastru brilliant - albatru patent V], gel neutru transparent (sirop de glucoza, apa, zahar, agent ingrosare: pectina, caragenan, regulator aciditate: acid citric, citrat trisodic, conservant: sorbat de potasiu, indulcitor: aspartam, acesulfam potasiu).
Declaraţie nutriţională in medie pentru 100 g produs: | |
Valoare energetică | 1560 kj/372 Kcal |
Grăsimi din care acizi grasi saturati |
8,1 g 8,0 g |
Glucide din care zaharuri |
73,6 g 28,3 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0,17 g |
Consumul de referinta a unui adult obisnuit (8400kj /2000kcal).
jumatate tort DIPLOMAT : foaie de rulada 40g, crema diplomat cu ananas din compot 630g, decorat cu: FRISCA 120g, fructe proaspete (de sezon) 150g si glazura cu aroma de caise 60g
jumatate tort RICHARD : foaie de rulada 260g, crema cu ciocolata si aroma de rom 540g, decorat cu: crema cu ciocolata 90g, glazura de cacao 80g, ciocolata neagra , ciocolata alba si ARAHIDE granulate
foaie de rulada 40g, crema diplomat cu ananas din compot 630g, decorat cu: FRISCA 120g, fructe proaspete (de sezon) 150g si glazura cu aroma de caise 60g
foaie cu NUCA 245g, crema cu MASCARPONE 520g, decorat cu: FRISCA 120g, glazura de ciocolata alba 100g, ciocolata alba si ciocolata cu lapte
foaie de rulada cu cacao 210g, crema de ciocolata cu LAPTE 640g, decorat cu: crema de ciocolata cu LAPTE 120g si ciocolata cu LAPTE 30g
blat de cacao 180g, sirop 230g, crema cu ciocolata si visine in alcool 230g, crema tiramisu cu nes* si NUCA maruntita 150g, decorat cu: crema cu ciocolata 140g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 60g, ciocolata neagra, alba si cu lapte si pasta de zahar
blat de cacao 170g, sirop 210g, crema cu ciocolata 140g, crema de vanilie cu piersica din compot 200g, decorat cu: crema cu ciocolata 180g, glazura cu ciocolata neagra (40%) 80g, ciocolata cu lapte, capsune si bezele
foaie de rulada 260g, crema cu ciocolata si aroma de rom 540g, decorat cu: crema cu ciocolata 90g, glazura de cacao 80g, ciocolata neagra , ciocolata alba si ARAHIDE granulate
foaie cu NUCA 270g, crema de UNT 82% cu cacao 590g, decorat cu: crema de UNT 82% cu cacao 40g, glazura de ciocolata cu LAPTE 80g, pasta de zahar si ciocolata neagra cu ARAHIDE caramelizate
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]
Decorul utilizat pentru aceste tipuri de compozitii este alcatuit din: Pasta de zahar [(zahar, sirop de glucoza, grasime vegetala: miez de palmier, nuca de cocos, amidon de porumb, agent de umidificare: glicerol, apa, agent de ingrosare: guma de xantan, aroma naturala de vanilie, coloranti (in functie de model): Albastru – albastru brilian/ albastru patent V/ negru PN, Bej &nd[...]