IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă ești de acord cu acest lucru atunci poți [x] închide acest avertisment.

Tort Emoke

Cod : 1242

COMPOZITIE: foaie de bezea cu nuca, crema cu mascarpone, decorat cu frisca, glazura de ciocolata alba, nuca

*ALERGENI: oua, gluten, lactoza, lecitina de soia, nuca

... se încarcă stocurile

Selecteaza gramajul / compozitia inainte de a comanda produsul dorit

* imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare; nuantele folosite pentru modele si in paletar sunt orientative si pot varia; torturile si figurinele sunt executate manual, de aceea pot varia ca reprezentare; colorantul alimentar este solubil si poate colora limba/mainile, este recomandat sa consumati cu prudenta
** figurinele sunt realizate din pasta de zahar care poate contine lapte praf (nu sunt de post); figurinele pot contine elemente necomestibile (scobitori)
Descriere produs
INGREDIENTE:
 Foaie de bezea cu nuca, crema cu mascarpone, decorat cu frisca, glazura de ciocolata alba, nuca

Declaraţie nutriţională, valori medii pentru 100 g produs:
 Valoare energetică 1713,2 kj/409 Kcal
Grăsimi
din care grăsimi saturate
25.3g
9.6g
Glucide
din care zahăr
26,0g
22.5g
Fibre 1,3
Proteine 16.5g
Sare 0.2g

Compozitii si gramaje
Gramaj Tort
1 Kg, 1.5 kg, 2 Kg, 2.5 Kg

Opinii clienți

Review-uri

2017-12-07 Viorel Tomescu
5 out of 5 based on ratings.
o alegere excelenta!
2018-01-10 Cristiana
5 out of 5 based on ratings.
Foarte bun.
2018-04-19 Bogdan C
5 out of 5 based on ratings.
Acest tort este senzational!
2018-09-18 Izabela C
5 out of 5 based on ratings.
Extraordinar acest tort. Il recomand tuturor.
2018-08-25 NICOLETA
5 out of 5 based on ratings.
Senzatie maximă
2018-12-04 Florin
5 out of 5 based on ratings.
Excelent!
2019-01-31 Paul Manta
5 out of 5 based on ratings.
Acest tort este o minune, o reteta istorica, reteta creata pentru contele Eszterhazy, cel despre care se spunea in vest, ca tot ce nu isi poate permite imparatul, isi poate permite contele. Astfel, acesta comandase crearea unei retete in onoarea imparatului habsburgic , dar imparatul dupa ce a gustat-o, a decretat imediat, ca din acea zi, tortul se va numi Eszterhazy, in cinstea gazdei sale. In orice cofetarie din Austria, Ungaria, dar si in Cehia, Slovenia sau alte foste provincii austriece, tortul acesta sta la loc de cinste. Nu stiu cine a avut ideea de a-l boteza Emoke, dar e total nefericita ideea, ca o mica blasfemie! Ca si cum romanii nu ar avea suficienta cultura sa pronunte numele adevarat! Nu este asa! Eu marturisesc ca ori de cate ori am ocazia, degust acest tort. Din acest motiv pot sa spun, ca Alice il face la un standard comparabil cu cel produs la Viena, la fosta cofetarie a Curtii Imperiale, la Sacher sau la cofetaria Demel, ambele furnizoare ale Curtii pe vremuri. Dati Cezarului ce este al Cezarului, nu este nimic rau in asta!
RASPUNS Operator: Draga Paul,

Iti multumim pentru feedback!
In ceea ce priveste tortul Emoke, acesta nu respecta intocmai reteta tortului Eszterhazy deoarece:

-Crema clasica a tortului contine lapte, zahar, amidon, frisca batuta si gelatina. Crema noastra contine mascarpone, zahar, galbenus si gelatina.

-Reteta clasica prevede acoperirea cu gem de piersici, fondant topit si ciocolata alba topita. Decorul este in forma de panza de paianjen. Tortul Emoke are deasupra o glazura de ciocolata alba si decor in forma de floare.
2019-05-23 Anda
5 out of 5 based on ratings.
E cel mai bun tort de la Alice

Te-ar mai putea interesa